RIAX‎ > ‎Vores bryllup‎ > ‎

Polterabend

Vores dejlige venner arrangerede den mest forrygende polterabend for os.

De havde medbragt en enorm frokost samt et par flasker god hvidvin og koldt øl. Desuden havde de en bunke kort og en babydukke med. På kortene stod forskellige behov, som skulle opfyldes for den medbragte baby, så frokosten blev afbrudt af babypudslen, babygråd og babyvuggeviser. Billederne i fotoalbummet taler for sig selv.

Efter frokosten skulle vi på en hemmelig mission. Vi blev gennet ind i en gul bybus og beordret af bussen omkring Harald Jensens Plads. Vi gik ind i de små gader på Frederiksberg og endte i en baggård, hvor byens største kat holder til. Her lå Pappagallo.

Efter at have forceret en hønsestige (hvilket ikke var helt ligetil efter den våde frokost) viste det sig, at Pappagallo var et lydstudio og vi skulle indspille en sang. Det var en vældig underholdende affære og det er med stor glæde, at vi her kan præsentere den fantastiske coverversion af det gamle Thomas Helmig nummer:
 
Den gadget, du tilføjede, er ugyldig

Skulle denne ørehænger ikke falde i din smag, kan du jo besøge vores Fotoalbum, hvor du kan finde en lidt mindre larmende men noget mere grafisk fremstilling af vores uforglemmelige polterabend.

Tusind tak til alle involverede!

Undersider (1): Billeder
Comments